O MODLICAMA

“Život je prekratak. Prvo pojedi desert!”, davnih je dana rekla Ernestine Ulmer. Recept i volju za pečenjem imate, ali ideja za ukrašavanjem je isparila dok ste posložili sve sastojke? Nema problema, naše P&D modlice rješavaju problem! Izrađene su sa posebnom pažnjom u raznim oblicima kako bi zadovoljile sve kreativce! Uz pomoć 3D tehnologije i PLA filemenata koji su pogodni za korištenje pri izradi tijesta, iznenadite Vaše bližnje originalnim keksićima za sve prigode.

  1. MODLICE SA LJUBAVNIM MOTIVIMA

Modlice su dizajnirane s namjerom iskaza ljubavi prema Vašim bližnjima. Zasladite svoje dane brojnim neobičnim ljubavnim kombinacijama oblika P&D modlica! Namijenjene su zaljubljenima, prijateljima i članovima kojima želite pokazati da Vam je stalo do njih.

2. MODLICE ZA POSEBNE PRIGODE

Rođenje djeteta, vjenčanje, djevojačka zabava, veselo muško društvo i blagdani uz najmilije– sve su to dani koji nam rado ostaju u sjećanju. Neka i Vaše poslastice budu nezaobravne i dio uspomena! U brojnoj ponudi našeg asortimana, odaberite zanimljive motive za svoje posebne prilike!

3. ORIGINALNE MODLICE

Tražite nešto neuobičajno i drugačije za ukrašavanje Vaši slastica? Vjerujemo kako će Vam naše modlice pomoći u ostvarenju te zamisli! Biljke, životinje, dinosauri i brojni drugi motivi čekaju Vas u našoj ponudi! Iznenadite svoje najmilije i napravite nešto drugačije što će se pamtiti!

4. MODLICE ZA ODRASLE

Nismo zaboravili na i na Vas odrasle! Kako bolje ostaviti dojam i prijuštiti svojem partneru/partnerici ili veselom društvu, od kolačića u ekstravagantnim motivima! Vaša će zabava zasigurno ostati zapamćena po izazovnim slasticama o kojima će svi pričati (čak i ako kolačić zagori ;) )!

Imate svoju ideju za modlicu, a niste ju uspjeli nigdje pronaći? Javite nam se, pošaljite primjere ili samo opišite za koju je prigodu Vaša modlica i mi ćemo ih izraditi samo za Vas!