Kako mogu naručiti figurice?

Figurice možete naručiti isključivo preko naše web stranice ili nam se javite na našu mail adresu, društvene mreže.

Koje su opcije plaćanja?

Uplate se vrše isključivo transakcijski. Kada naručite svoje proizvode, na Vaš mail stići će uplatnica s podacima za uplatu.

Mogu li platiti opcijom Revolut?

Molimo Vas da NE plaćate opcijom Revolut zbog prijašnjih neugodnih iskustava. Hvala na razumijevanju! Ukoliko uplatite Revolutom Vaša narudžba će biti stornirana.

Mogu li platiti pouzećem?

Ne posjedujemo fiskalnu blagajnu zbog čega nije moguće plaćanje gotovinom u bilo kojem obliku.

Koji su načini dostave?

Vašu narudžbu možete osobno preuzeti na našoj adresi. Osim toga nudimo Vam uslugu slanja paketa GLS-om i „S Tiska na Tisak“. Zbog omjera kvalitete usluge i cijene preporučujemo Vam opciju „s Tiska na Tisak“.

Printate li Hero Forge figuruce?

Da, printamo ih! Do sada smo imali puno puta priliku printati modele sa Hero Forge-a koje su složili naši klijenti i najčešće su isti bili printani u SLA varijanti zbog kompleksnosti poza i likova.

Gdje se nalazi printaona?

Printaona se nalazi u Zagrebu, u Sesvetama. – vidi kontakti!

U kojem vremenu mogu preuzeti svoju narudžbu?

Osobno preuzimanje vrši se po dogovoru isključivo na našoj adresi. Molimo Vas da nam se javite barem dan ranije u kojem vremenu biste došli po Vaš paket.

Može li se posjetiti printaona i pogledati drugi asortiman?

Trenutno je naš asortiman dostupan samo online. Ako imate druge zahtjeve slobodno nam se javite putem upita, maila ili društvenih mreža.

Imam okvirnu ideju što bih naručio, ali nemam datoteku. Mogu li Vam se javiti sa idejom?

Svakako! Možete nam ukratko opisati što biste htjeli, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku sa prijedlozima. Takav oblik konzultacije se ne naplaćuje.

Jesu li vaši modeli obojani?

Modeli se prvenstveno prodaju neobojani, ali u dogovoru sa kupcem, moguće je izraditi i obojani model što se dodatno naplaćuje i cijena pritom ovisi o zahtjevnosti i vrsti boja.

Imate li licencu za minijature i modlice koje prodajete?

Posjedujemo licencu za prodavanje svih minijatura koje imamo u ponudi. Modlice izrađujemo sami prema crtanim predlošcima.

Koje su boje minijature?

Osnovne boje  PLA filamenta korištenog za naše figurice jesu bijela, crna ili siva ovisno o trenutnoj raspoloživosti. Što se SLA printeva tiče, koristimo sivi ili zeleni resin (smolu).

Od kojeg su materijala Vaši proizvodi?

Za printanje minijatura i modlica u plastici koristimo PLA filamente različitih brendova. Ukoliko Vaš projekt zahtijeva drugačije materijale moguć je print i u TPU, ABS/ASA i PETG. Za naše resin printeve trenutno koristimo „basic“ liniju Anycubic smola.

Jesu li modlice printane u PLA filamentu pogodne za modlice za kolače?

Modlice su printane u biorazgradivom PLA materijalu i pogodne su za izradu kolača.

Mogu li se modlice prati u perilici?

Naše modlice nisu pogodne za pranje u perilici. Modlice je nakon uporabe potrebno samo isprati toplom vodom i lagano prebrisati spužvom.

Jesu li proizvodi kao na fotografijama?

Proces printanja aditivnim tehnologijama u koje pripada 3D print (FDM i SLA) ponekad zahtjeva upotrebu potporanja koje je potrebno skinuti rukom zbog  čega može doći do manjih varijacija. Isto tako, ista boja različitih proizvođača ne mora nužno biti identične nijanse. Međutim, ne brinite jer uživo naši printevi izgledaju još bolje zbog toga što visokorezolucijska fotka „lovi“ sve nepravilnosti 3D printanja koje nisu vidljive golim okom.

Printate li još nešto osim ovoga u ponudi?

Printamo i druge stvari prema potrebi i isključivo prema dogovoru sa klijentima. Cijena se pri tome korigira ovisno o zahtijevnosti istoga. – vidi Print po narudžbi!

Koliko traje isporuka?

Printanje Vaših narudžbi započinjemo po primitku uplate, a vrijeme printanja i isporuke ovisi o materijalu i količini naručenih proizvoda. SLA print je puno brži te će Vaše figurice biti spremne za preuzimanje ili slanje u roku od 2-4 radna dana, dok je FDM print sporiji te će za njega trebati nešto duže. U slučaju većih narudžbi molimo Vas za razumijevanje ukoliko printanje traje duže od navedenog.