Usluga prajmanja i bojanja minijatura

Prajmanje

  • Uz naše makete printane u resinu (boja ovisi o trenutnoj dostupnosti, najčešće sivi), nudimo i uslugu prajmanja minijautra u boji po izboru (siva, crna ili bijela) kako bismo Vam uštedili jedan korak u bojanju minijatura!
  • Cijena ovisi o broju minijautra i njihovoj veličini

Bojanje

Uz prajmanje, nudimo i bojanje naših modela. Zaljubljenici smo u hobi te je naš brend nastao iz naše ljubavi prema bojanju minijatura i maketa za naš stol. Stoga uz prajmanje, nudimo i bojanje naših modela! Cijena usluge ovisi o broju minijatura, njihovoj složenosti, ali i Vašim željama oko detaljnosti samog bojanja. Uslugu bojanja smo podijelili u 2 kategorije: tabletop standard i showcase standard.

Tabletop standard podrazumijeva figurice bojane na način da one izgledaju dobro kada ih se gleda „na stolu“. To znači da su figurice obojane kontrasnije, prijelazi između boja nisu toliko ujednačeni ako ih se gleda izbliza. Često se koriste washevi i slične brže tehnike kako bi se što više figurica obojalo u kraćem vremenu. Te figurice nisu nužno lošije obojane jer kao što im i ime kaže, dovoljno dobro izgledaju i služe svrsi za igranje. S druge strane, showcase standard je puno detaljniji, gradijenti između sjena i svjetla su puno preciznije izvedeni i jednako se pažnja posvećuje svim detaljima figurice. Na stolu razlika će biti vidljiva, ali ne u značajnom pogledu. Ondje gdje showcase standard dolazi do izražaja jest pred objektivom visokorezolucijskih fotoaparata pod profesionalnom rasvjetom.

Navedene primjere možete pronaći ovdje.

Usluga pakiranja i posebno pakiranje

Pakiranje

Ovisni o vrsti slanja i preuzimanje (vidi ovdje). Vašu narudžbu najprije omotamo u zaštitu od oštećenja u obliku pucpuc papira te ju tako zamotanu stavljamo u kutiju s Vašim imenom i prezimenom. Kod osobno preuzimanje (koje je besplatno isključivo na našoj adresi!), paket dolazi u kutiji ili vrećici.

Usluga posebnog pakiranja

Za više informacija o ovoj usluzi, pogledajte ovdje.

    Zatražite ponudu za bojanje ili pakiranje