Tijekom našeg postojanja printali smo širok spektar modela za maketare, wargamere i igrače raznih TableTop RPG-ova poput D&D-a i Pathfindera tebista, stoga Vam nudimo uslugu printanja Vaših modela i želja! Posjedujemo FDM (plastika) i SLA (smola) printere koje koristimo ovisno o Vašim potrebama.

Ukoliko imate ideju, ali ne i model, slobodno nam se obratite i pomoći ćemo Vam pronaći modele u našoj arhivi ili Vas usmjeriti gdje možete pronaći željeni dokument!

O FDM

FDM print u plastici pogodan je za izradu funkcionalnih svakodnevnih predmeta. Primjere koje smo do sada u ovoj tehnologiji printali većinom su spadali u domenu terena za ttrpg-ove i wargameing. Također, u FDM tehnologiji printamo baze za naše minijature i modlice za kekse. Ako Vam treba teren, baze ili modlice s motivima koje nemamo u ponudi slobodno nam se javite te ćemo Vam ponuditi izradu istih prema Vašim željama.

O SLA

Za print zahtjevnijih modela, koristimo SLA tehnologiju jer je kod takvih primjera naglasak na detaljima i kompleksnijem printu poza minijature. Pogodan je za maketare koji žele unaprijediti svoje diorame custom dijelovima i figurama koje se ne mogu nabaviti u za to specijaliziranim dućanima. SLA tehnologiju koristimo i za print Vaših HeroForge minijatura!

WARGAMING

Printevi u SLA tehnologiji pogodni su za wargamer-e koji žele customizirati svoje vojske (pr. Wh40k, Age of Sigmar, Flames of War) ili pak određenu figuricu, no ne mogu ih pronaći na tržištu ili jednostavno žele veću raznovrsnost modela u svojim setovima. Osim minijatura wargaming zahtjeva teren poput kuća, drveća, planina i ostalog “scatter” terena koji je teško nabavljiv i nerijetko skup zbog čega je 3D print odličan izbor. Također, u Printing&Dragonsu znamo koliko znače lijepo uređene baze te Vam možemo pomoći printajući Vam razne dodatke kako bi svaka baza izgledala odlično!

TTRPG

Volite D&D ili Pathfinder? Uživite se u svoje likove i želite ih što vjernije prikazati na stolu? Za Vas printamo visokokvalitetne resin figurice sa stranica kao što su Heroforge ili Vam možemo pomoći u potrazi savršenog modela za Vašeg PC-a.

DM setovi

DM ste i trebate napuniti stol  hrpom neprijatelja za Vaše igrače? Zavirite u našu ponudu brojnih setova! Ako i dalje ne možete pronaći savršenog neprijatelja, NPC-a ili “Boss-a” za vašu sljedeću sesiju ovdje smo da Vas uputimo gdje pronaći model, a zatim ga i isprintati.

VAŠI IZRAĐENI MODELI

Izuzetno nam je drago vidjeti kako sve više igrača izrađuje svoje modele u programima kao što su Blender, Fusion360 i slični! Ovdje smo kako bi isprintali Vaše modele! Fileove nam slobodno pošaljete dolje niže na stranici ili na naš mail!

  • DRUŠTVENE IGRE
  • BISTE
  • STVARI ZA DIORAME
  • PERSONALIZIRANJE MINIJATURA
  • WARGAMING
  • PREDMETI ZA HOBBY
  • MODELI VLAKOVA
  • IGRAČE KOCKICE

    Zatražite ponudu za 3D print po narudžbi