POSEBNO PAKIRANJE VAŠIH PAKETA

Svaki P&D print izrađen je sa željom da Vama i Vašim bližnjima omogući nezaboravno i personalizirano iskustvo. Bilo da je riječ o minijaturama, modlicama ili nekom drugom posebnom printu, držimo kako je Vaš prvi susret sa naručenim proizvodom jako važan. Iz tog razloga posebnu pozornost pridajemo pakiranju Vaših narudžbi kako bi stigle sigurno u Vaše ruke.

Naručeni dio asortimana, ukoliko nije drugačije s Vaše strane napomenuto, dolazi u zaštitnoj plastičnoj vrećici u prikladnom pakiranju s obzirom na način dostave ili preuzimanja (ovaj tip pakiranja je već prethodno uključen u cijenu).

Riječ je prvenstveno o papirnatim vrećicama (za manje narudžbe) ili kartonskim kutijama, unutar kojih će Vaš paket biti zaštićen puc-puc papirom, za veće pakete. Na svakom od navedenih osnovnih varijanti pakiranja, nalazi se P&D logo naljepnica zajedno sa vizitkom i zahvalnicom. Ukoliko želite da Vaš paket bude posebno zapakiran i personaliziran, molimo Vas da pri kupnji paketa, napišete to u napomenu. Ova se opcija dodatno naplaćuje (30 kn po paketu).

Sadržaj paketa bit će, ovisno o veličini istoga, posebno stavljen u plastičnu vrećicu koja će uz odgovarajuću zaštitnu i estetsku ispunu biti stavljena u kartonsku kutiju. Kutiju omotavamo smeđim papirom i vrpcom koju učvršćujemo voštanim žigom. Na ceduljicu možemo napisati Vašu kratku poruku ili samo ime osobe kojoj je poklon namijenjen. Naravno, ukoliko imate vlastite ideje i želje za paket, slobodno nam pišite, a mi ćemo Vam rado pomoći ostvariti zamisao!

Za koju god da se varijantu odlučite, budite sigurni da nećete ostati razočarani. Obratite nam se s povjerenjem i dat ćemo sve od sebe da Vam naša dostava izmami osmijeh na lice! :)